Mark & Transport i Svärtinge AB

Östergötlands län

Information

Mark & Transport i Svärtinge AB är ett av många bolag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Mark & Transport i Svärtinge AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mark & Transport i Svärtinge AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-10-19.

Mark & Transport i Svärtinge AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-08-30. Men sedan 2006-10-19 så har Mark & Transport i Svärtinge AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Utsiktsv. 1, 605 70, Svärtinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mark & Transport i Svärtinge AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-330460.

Norrköping arbetar för att bolag som Mark & Transport i Svärtinge AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mark & Transport i Svärtinge AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva transportförmedling, trucktjänster, mark-, grund- och anläggningsarbeten, tävlingsverksamhet inom motorsport, uthyrning av personal och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mark & Transport i Svärtinge AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nilsson, Jan-Erik Konstans.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mark & Transport i Svärtinge AB och det är följande personer, Nilsson, Jan-Erik Konstans som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Anders Edvard Börje som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Helena Christina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Björn Åke som är född 1951 och har titeln Revisor, Reventia som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mark & Transport i Svärtinge AB är 556710-0705.