Nya Torgets Optik AB

Östergötlands län

Information

Bolaget ska bedriva handel och service med optiska varor samt härmed relaterade tjänster och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nya Torgets Optik AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Nya Torgets Optik AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 2006-09-02 så skapades Nya Torgets Optik AB och verksamheten är har F-skattsedel Nya Torgets Optik AB har haft det sedan 2006-10-19.

Nya Torgets Optik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-19

556710-2107 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrköping.

Just nu är Nya Torgets Optik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Nya Torgets Optik AB så går det att nå dem via telefon på 011-180091 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nya Torgets Optik AB är Jennefors, Per Henrik som är född 1961 och har titeln VD, Jennefors, Per Henrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Zenkert Jennefors, Anna som är född 1964 och har titeln Suppleant, Söderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln Revisor, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.