BoTeknik i Norrköping AB (Teknisk Avdelning)

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns BoTeknik i Norrköping AB (Teknisk Avdelning). Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. BoTeknik i Norrköping AB (Teknisk Avdelning) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

BoTeknik i Norrköping AB (Teknisk Avdelning) är momsregistrerat sedan2007-04-06 och har organisationsnummer 556712-9639.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 011-211500 alternativt besöka eller skicka post till BoTeknik i Norrköping AB (Teknisk Avdelning) på följande adress Wilhelm Wibergs g. 170, 603 78, Norrköping.

BoTeknik i Norrköping AB (Teknisk Avdelning) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-03-22.

I BoTeknik i Norrköping AB (Teknisk Avdelning) så sitter följande personer i styrelsen: , , Lackemo Widén, Kerstin Ing-Marie som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . Löfgren, Lars-Eric Åke som är född 1961 och har titeln Suppleant , , . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva teknisk fastighetsförvaltning såsom reparationer, energieffekt- ivisering, fastighetsservice, hyresgästkontakter samt därmed förenlig verksamhet.