Mobilrep i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Mobilrep i Norrköping AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. Mobilrep i Norrköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Mobilrep i Norrköping AB är momsregistrerat sedan2006-11-09 och har organisationsnummer 556713-7236.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-7777787 alternativt besöka eller skicka post till Mobilrep i Norrköping AB på följande adress Nyg. 136, 602 31, Norrköping.

Mobilrep i Norrköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-11-09.

I Mobilrep i Norrköping AB så sitter följande personer i styrelsen: , Söderholm, Monicka Annette som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva service och reparationer av mobiltelefoner och TV-spel, försäljning av tillbehör till mobiltelefoner och TV-spel samt därmed förenlig verksamhet.