Cawalt AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Cawalt AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Cawalt AB är ett av dem. Statusen för Cawalt AB är att Bolaget är aktivt.

Cawalt AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-01. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Cawalt AB ska trivas.

Cawalt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-25. I Norrköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och leverans av konsult tjänster, egenutvecklade och importerade produkter inom kommunikation mot företagsmarknaden, handel med och förvaltning av fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cawalt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01.

Idag är Cawalt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Cawalt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Cawalt AB är Waszkiewicz, Peter Tommy Vilhelm som är född 1963 och har titeln VD, Waszkiewicz, Peter Tommy Vilhelm som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg Waszkiewicz, G Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Cawalt AB har 556714-1808 som sitt organisationsnummer.