Asterhults Revision AB

Östergötlands län

Information

Asterhults Revision AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Asterhults Revision AB finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Asterhults Revision AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Asterhults Revision AB har haft sedan 2007-01-25. Asterhults Revision AB har funnits sedan och 2007-01-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Asterhults Revision AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kristinaplatsen 1, 602 34, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 011-135913.

Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Asterhults Revision AB Privat, ej börsnoterat.

Asterhults Revision AB har idag 556717-8289 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Asterhults Revision AB

Bolaget ska bedriva revision och redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

I Asterhults Revision AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Björn Åke som är född 1951 och har titeln Revisor, Reventia som är född och har titeln Revisor, .