GOES International AB

Östergötlands län

Information

GOES International AB är ett av många verksamheter som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som GOES International AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

GOES International AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-01-04.

GOES International AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-12-19. Men sedan 2007-01-04 så har GOES International AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Grundläggareg. 100, 603 59, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GOES International AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-142825.

Norrköping arbetar för att verksamheter som GOES International AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för GOES International AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva utveckling och försäljning av dataspel och därmed förenlig verksamhet, samt handel mved värdepapper.

Firmatecknare för GOES International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GOES International AB och det är följande personer, Mäkilä, Mikael Robert som är född 1977 och har titeln VD, Mäkilä, Mikael Robert som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Mäkilä, Pentti Kalevi som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för GOES International AB är 556718-1085.