Kvillinge Bygg och Plattsättning i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Kvillinge Bygg och Plattsättning i Norrköping AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Kvillinge Bygg och Plattsättning i Norrköping AB är ett av dem. Statusen för Kvillinge Bygg och Plattsättning i Norrköping AB är att Bolaget är aktivt.

Kvillinge Bygg och Plattsättning i Norrköping AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-21. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Kvillinge Bygg och Plattsättning i Norrköping AB ska trivas.

I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva nyproduktion och ombyggnad av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kvillinge Bygg och Plattsättning i Norrköping AB inte är momsregistrerat.

Idag är Kvillinge Bygg och Plattsättning i Norrköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Kvillinge Bygg och Plattsättning i Norrköping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-1338671.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Kvillinge Bygg och Plattsättning i Norrköping AB är Ljung, Bo Robert som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kastensson, Karl Yngve Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Tore Stefan som är född 1956 och har titeln Suppleant, Olin, Klas Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisor Peter Olin AB som är född och har titeln Revisor, .

Kvillinge Bygg och Plattsättning i Norrköping AB har 556718-4196 som sitt organisationsnummer.