Netpartner SCGS AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva import, export och försäljning, inklusive e-handel med hygienartiklar - och andra varor som förknippas med resor - tillverkade av textil, papper, plast och läder samt möbler och hemelektronik, även bedriva resebyråverksamhet (försäljning av flygresor, hotellnätter, transfers, försäkringar, biluthyrning, uthyrning av lägenheter och hus, kort- och långtidsboende inom och utom Sverige) och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Netpartner SCGS AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Netpartner SCGS AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 2006-12-22 så skapades Netpartner SCGS AB och verksamheten är har F-skattsedel Netpartner SCGS AB har haft det sedan 2007-01-25.

Netpartner SCGS AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-25

556718-5847 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrköping.

Just nu är Netpartner SCGS AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Netpartner SCGS AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Netpartner SCGS AB är Rodriguez Chao, Diego Andrés E som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Rodriguez Chao, Maria Soledad som är född 1976 och har titeln Suppleant, Klint Andersson, Ingrid Kristina som är född 1951 och har titeln Revisor, Klint Andersson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .