Skandinavisk Skyltproduktion AB

Östergötlands län

Information

Skandinavisk Skyltproduktion AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Skandinavisk Skyltproduktion AB finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skandinavisk Skyltproduktion AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Skandinavisk Skyltproduktion AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Skandinavisk Skyltproduktion AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kronängsg. 3, 602 23, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 011-129200.

Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Skandinavisk Skyltproduktion AB Privat, ej börsnoterat.

Skandinavisk Skyltproduktion AB har idag 556720-0810 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Skandinavisk Skyltproduktion AB

Bolaget skall bedriva försäljning av ljusskyltar och därmed förenlig verksamhet.

I Skandinavisk Skyltproduktion AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson Rydberg, Lars Christian som är född 1972 och har titeln VD, Jansson Rydberg, Lars Christian som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Holvandus, Conny Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Leonardzon, Erik Karl-Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olin, Klas Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisor Peter Olin AB som är född och har titeln Revisor.