Malmqvist & Co i Norrköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Malmqvist & Co i Norrköping Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Malmqvist & Co i Norrköping Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Malmqvist & Co i Norrköping Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Malmqvist & Co i Norrköping Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-31. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Malmqvist & Co i Norrköping Aktiebolag ska trivas.

Malmqvist & Co i Norrköping Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-30. I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, hus och tomtförsäljning, reklam och marknadsföring, samt konsultverksamhet inom musik och underhållning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Malmqvist & Co i Norrköping Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06.

Idag är Malmqvist & Co i Norrköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Malmqvist & Co i Norrköping Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-364490.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Malmqvist & Co i Norrköping Aktiebolag är Malmqvist, Björn Niclas Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmqvist, Jan Yngve Göran som är född 1939 och har titeln Suppleant, Larsson, Ingemar Erik Axel som är född 1950 och har titeln Revisor, Vestergren, Karl Christer Daniel som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Malmqvist & Co i Norrköping Aktiebolag har 556722-4661 som sitt organisationsnummer.