KVM Golventreprenad i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

556725-0237 är organisationsnummer för verksamheten KVM Golventreprenad i Norrköping AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KVM Golventreprenad i Norrköping AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som KVM Golventreprenad i Norrköping AB finns i.

KVM Golventreprenad i Norrköping AB har varit registrerat sedan 2007-03-01 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för KVM Golventreprenad i Norrköping AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

KVM Golventreprenad i Norrköping AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KVM Golventreprenad i Norrköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med KVM Golventreprenad i Norrköping AB så kan ni göra det på telefon genom 011-136700 eller genom brev på följande adress:
Svärmareg. 3, 603 61, Norrköping

Bolaget verksamhet ska vara att utföra golv- och väggbeklädnader samt bedriva försäljning av material inom samma bransch jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KVM Golventreprenad i Norrköping AB och det är Johansson, Kjell Daniel som är född 1973 och har titeln VD, Johansson, Kjell Daniel som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Zeijlon, Johan Paul som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustavsson, Inger Charlotte som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hellmark, Mats Bengt David som är född 1958 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Östergötland Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor