ERMATEK El o Automation AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och ERMATEK El o Automation AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ERMATEK El o Automation AB är ett av dem. Statusen för ERMATEK El o Automation AB är att Bolaget är aktivt.

ERMATEK El o Automation AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-20. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ERMATEK El o Automation AB ska trivas.

ERMATEK El o Automation AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-29. I Norrköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva elektriska installationer och elservice och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ERMATEK El o Automation AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-29.

Idag är ERMATEK El o Automation AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med ERMATEK El o Automation AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-123708.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med ERMATEK El o Automation AB är Darenius, John Erik Anders som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Mats Erik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Liselott Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .

ERMATEK El o Automation AB har 556726-6415 som sitt organisationsnummer.