Nordic Footprints AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Nordic Footprints AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. Nordic Footprints AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Nordic Footprints AB är momsregistrerat sedan2007-05-10 och har organisationsnummer 556729-3310.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-3749074 alternativt besöka eller skicka post till Nordic Footprints AB på följande adress Husvallsgölen, 790 90, Särna.

Nordic Footprints AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-05-10.

I Nordic Footprints AB så sitter följande personer i styrelsen: Jakoby, Thomas Jaak som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Jakt- och fiskearrangemang på egen eller inhyrd mark i Sverige till svenska och utländska turister med boende på området och proffisionella guider. Till detta kommer vi även anordna jakt- och fiskeresor i eget arrangemang runt i norra Europa och Baltikum. Till detta kommer även verksamheten ta emot svenska och utländska turister för att få uppleva den svenska naturen med guide.