Konsult Henrik Lindgren AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Konsult Henrik Lindgren AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Konsult Henrik Lindgren AB är ett av dem. Statusen för Konsult Henrik Lindgren AB är att Bolaget är inaktivt.

Konsult Henrik Lindgren AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-05-22. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Konsult Henrik Lindgren AB ska trivas.

I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva callcenter, utbildning av säljare, konsultverksamhet inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Konsult Henrik Lindgren AB inte är momsregistrerat.

Idag är Konsult Henrik Lindgren AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Konsult Henrik Lindgren AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-9919088.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Konsult Henrik Lindgren AB är Lindgren, Andreas Carl Henrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Konsult Henrik Lindgren AB har 556730-1840 som sitt organisationsnummer.