Skamby Golf AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Skamby Golf AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Skamby Golf AB är ett av dem. Statusen för Skamby Golf AB är att Bolaget är aktivt.

Skamby Golf AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-06-20. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Skamby Golf AB ska trivas.

Skamby Golf AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-03-21. I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva golfverksamhet, försäljning av material och kläder, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skamby Golf AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-03-21.

Idag är Skamby Golf AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Skamby Golf AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-121155.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Skamby Golf AB är Branzell Jonsson, Kjell Gösta Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Börje Hugo som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Skamby Golf AB har 556732-0410 som sitt organisationsnummer.