Såneby Vik AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Såneby Vik AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Såneby Vik AB är ett av dem. Statusen för Såneby Vik AB är att Bolaget är aktivt.

Såneby Vik AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-02. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Såneby Vik AB ska trivas.

Såneby Vik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-03-21. I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva verksamhet för barn, ungdom och vuxna med inriktning på vård, behandling, arbetsplatser, undervisning och erbjudande av konsulttjänster samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva odling, produktion, tillverkning, import och export av livsmedel, bageri, konditori, restaurang och butiksverksamhet som avser livsmedel. Bolaget skall även bedriva verksamhet såsom att äga, förvalta och försälja fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Såneby Vik AB inte är momsregistrerat.

Idag är Såneby Vik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Såneby Vik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0125-32065.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Såneby Vik AB är Stokmans, Ferrie Victor som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Leino, Lotta Gabriella som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Schwamberg, Jonatan Matias Fredrik O som är född 1983 och har titeln Suppleant, Klint Andersson, Ingrid Kristina som är född 1951 och har titeln Revisor, Klint Andersson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Såneby Vik AB har 556733-0203 som sitt organisationsnummer.