Svenska Collectobok AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Svenska Collectobok AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Svenska Collectobok AB är ett av dem. Statusen för Svenska Collectobok AB är att Bolaget är aktivt.

Svenska Collectobok AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-03. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Svenska Collectobok AB ska trivas.

Svenska Collectobok AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-23. I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva telefonförsäljning av kläder, litteratur, inredningar, konsultation och utbildning inom restauration samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Collectobok AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-23.

Idag är Svenska Collectobok AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Svenska Collectobok AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8162838.

Firman tecknas ensam av -Kovac, Jerney Bartolomeo.

De som är på något sätt har med Svenska Collectobok AB är Kovac, Jerney Bartolomeo som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström Kovac, Anna Elisa som är född 1978 och har titeln Suppleant, Björkholm, Karl Axel Roger som är född 1951 och har titeln Revisor, Roger Björkholms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Svenska Collectobok AB har 556733-6754 som sitt organisationsnummer.