Multione Tech Trading AB

Östergötlands län

Information

Multione Tech Trading AB är en verksamhet som finns i Norrköping. I Multione Tech Trading AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Yousif, Samer Wadee som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Aldin, Jan Bo Krister som är född 1970 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Svensson, Björn Rune Christer som är född 1953 och har titeln Lekmannarevisor, Grademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor, Aktiv Redovisning i Linköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Multione Tech Trading AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Multione Tech Trading AB på telefon 011-444100.

Bolaget ska bedriva service och handel med s.k. hemelektronik.

Idag är Multione Tech Trading AB av bolagstypen Aktiebolag.

Multione Tech Trading AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Multione Tech Trading AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-04 och Multione Tech Trading AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Multione Tech Trading AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Multione Tech Trading AB har 556738-1602 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.