Quality Call Sweden AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Quality Call Sweden AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Quality Call Sweden AB är ett av dem. Statusen för Quality Call Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Quality Call Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-09-21. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Quality Call Sweden AB ska trivas.

Quality Call Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-17. I Norrköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva telemarketing samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Quality Call Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-17.

Idag är Quality Call Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Quality Call Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-104273.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Quality Call Sweden AB är Atababa, Shahin som är född 1986 och har titeln VD, Atababa, Shahin som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Agirman, Abgar Sabo som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Agirman, Irfan som är född 1974 och har titeln Suppleant, Svenander, Johnny Sten Christer som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Quality Call Sweden AB har 556738-6437 som sitt organisationsnummer.