Allskogsservice Olle Josefsson

Östergötlands län

Information

570824-XXXX är organisationsnummer för företaget Allskogsservice Olle Josefsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allskogsservice Olle Josefsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Allskogsservice Olle Josefsson finns i.

Allskogsservice Olle Josefsson har varit registrerat sedan 2005-06-09 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Allskogsservice Olle Josefsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Allskogsservice Olle Josefsson är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Allskogsservice Olle Josefsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Allskogsservice Olle Josefsson så kan ni göra det på telefon genom 0122-30409 eller genom brev på följande adress:

Utarrandering av jordbruksmarken och bruk av egen skog. Tjänster som plantering av skog, röjning av ungskog, rådgivning om skogsinnehav och efterhand försäljning av skogsplantor. Miljöbedömningar, miljökonsekvensbeskrivningar, vattenvårdsarbete och naturvårdsinventeringar, tjänsterna rikas mot kommuner och företag.

Det finns olika personer som har en koppling med Allskogsservice Olle Josefsson och det är Josefsson, Nils Johan Olof som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,