FormATera

Östergötlands län

Information

580430-XXXX är organisationsnummer för företaget FormATera. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FormATera är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som FormATera finns i.

FormATera har varit registrerat sedan 2006-03-14 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för FormATera så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

FormATera är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för FormATera är följande:

Vill ni komma i kontakt med FormATera så kan ni göra det på telefon genom 011-265161 eller genom brev på följande adress:

Keramiktillverkning och försäljning av keramik. Arbetsterapi och rehabilitering samt kursverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FormATera och det är Sandell, Karin Agneta som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,