BYFALK, Rekreation och friluftsliv

Östergötlands län

Information

BYFALK, Rekreation och friluftsliv är ett av många bolag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som BYFALK, Rekreation och friluftsliv finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BYFALK, Rekreation och friluftsliv är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

BYFALK, Rekreation och friluftsliv som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1991-12-13. Men sedan 1998-01-01 så har BYFALK, Rekreation och friluftsliv varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BYFALK, Rekreation och friluftsliv så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-88264.

Norrköping arbetar för att bolag som BYFALK, Rekreation och friluftsliv ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för BYFALK, Rekreation och friluftsliv. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Guidning, reseledning samt researrangemang. Fastigheten Myckelmossa 2:9 ingår i verksamheten. Utbildning, under- visning och ledning av grupper inom ämnesområden som landskapstolkning, kulturhistoria, miljö- natur och skogs- vård, skogshistoria, biologi, ekologi, geologi, geografi, överlevnadsteknik, guldvaskning, jägarliv och fiske.

Firmatecknare för BYFALK, Rekreation och friluftsliv är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BYFALK, Rekreation och friluftsliv och det är följande personer, Byfalk, Karin Margareta som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, Byfalk, Roland Idor Ingemar som är född 1949 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för BYFALK, Rekreation och friluftsliv är 581003-XXXX.