CEDERBORGS TV & VIDEO SERVICE

Östergötlands län

Information

590527-XXXX är organisationsnummer för bolaget CEDERBORGS TV & VIDEO SERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CEDERBORGS TV & VIDEO SERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som CEDERBORGS TV & VIDEO SERVICE finns i.

CEDERBORGS TV & VIDEO SERVICE har varit registrerat sedan 1993-01-11 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för CEDERBORGS TV & VIDEO SERVICE så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

CEDERBORGS TV & VIDEO SERVICE är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för CEDERBORGS TV & VIDEO SERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med CEDERBORGS TV & VIDEO SERVICE så kan ni göra det på telefon genom 011-143800 eller genom brev på följande adress:

Reparation och försäljning av TV, video, CD, radio, bandspelare, förstärkare, tillbehör, antenner, paraboler, microvågsugnar, hus- hållsapparater, telefoner m m.

Det finns olika personer som har en koppling med CEDERBORGS TV & VIDEO SERVICE och det är Cederborg, Erik Lennart som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,