M-Månsson Byggare

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrköping och M-Månsson Byggare är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och M-Månsson Byggare är ett av dem. Statusen för M-Månsson Byggare är att Bolaget är aktivt.

M-Månsson Byggare är ett Enskild firma och skapades 1999-07-13. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som M-Månsson Byggare ska trivas.

M-Månsson Byggare är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bygg, nybyggnation, service och renoveringar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M-Månsson Byggare är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är M-Månsson Byggare och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med M-Månsson Byggare så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-126777.

.

De som är på något sätt har med M-Månsson Byggare är Månsson, Lars Birger Michael som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

M-Månsson Byggare har 591110-XXXX som sitt organisationsnummer.