Artea Studio

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrköping och Artea Studio är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Artea Studio är ett av dem. Statusen för Artea Studio är att Bolaget är aktivt.

Artea Studio är ett Enskild firma och skapades 1996-04-23. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Artea Studio ska trivas.

Artea Studio är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Healing, försäljning av egen konst, konstnärsmaterial och kursverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. bokförings-, fakturerings- och skrivuppdrag samt kursverksamhet i bokföring och data. samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Artea Studio är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Artea Studio och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Artea Studio så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7776611.

.

De som är på något sätt har med Artea Studio är Walfridsson, Monica Elisabeth som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Artea Studio har 591125-XXXX som sitt organisationsnummer.